Bingo

Bet365

1000 kr

William Hill

1000 kr

Ladbrokes

1000 kr

Betsson

1000 kr

Nordicbet

1000 kr

Redbet

1000 kr

Betsafe

1000 kr

Bingo är en mycket omtyckt form av spel som funnits bra mycket längre än vad du tror för redan på 1500-talet och då i Italien har vi information om det och detta mycket sociala spel har fångat människors intresse och spelsinne genom århundraden för insatserna är relativt låga men med sagt så blir inte spelet mindre spännande och underhållande för det utan tvärtom. Du kanske tycker att det inte förekommer särskilt stora pengar i bingo jämfört med black jack och kanske roulette men då ska man komma ihåg att det minst lika populärt och uppskattat.

Du som inte är född senaste året kommer nog veta vad Bingolotto är och har varit och detta omåttligt populära lördagsmys har varit så pass populärt att det nästan anses vara ett spel i sig självt. Idag är det tyvärr inte så poppis som förr för nu kan du spela på nätet och det med mycket roliga möjligheter för du kan ju spela när du vill och hur mycket du än vill. Bingo blir allt mer populärt i Sverige att spela på nätet och det poppar upp nya bingosajter hela tiden och långt glömt är det att endast gamla tanter spelar och inrökta lokaler med dämpad belysning och allt det där. Inte lika stort ännu som casino på nätet men ökar med stormsteg varje dag och fler och fler börjar spela.

När du ska börja spela kommer du märka att det inte skiljer sig särskilt från vanlig bingo alls men du kan få mycket bra erbjudanden som du inte hade kunnat få annars och då som exempel kan du få välkomstbonus som gör att du har mer pengar att spela för än du satte in. Varför inte uppleva lite nostalgi och spela lite bingo en stund för det kommer du inte ångra, det är minst lika roligt varje gång man spelar med lite tur slipper du se Leif Loket Olsson i otroligt fula slipsar och varför inte skrämma katten genom att skrika bingo för full hals och ha en trevligt stund i hemmets lugna vrå.