Poker

Bet365

1000 kr

William Hill

1000 kr

Ladbrokes

1000 kr

Betsson

1000 kr

Nordicbet

1000 kr

Redbet

1000 kr

Betsafe

1000 kr

Poker är ett spel som alla har hört talas om och det är sannerligen inte ett nytt spel heller för det har funnit i många många decennier och spelats på saloons i vilda västern och i finsalonger för societeten och på skolor och i fängelser och alla andra ställen man kan komma på. Poker är ett spel som får de flesta att tänka kortlek och cigarrrök och gröna lampor samt spelmarker och bistra men koncenterade ansikten. Poker är egentligen väldigt enkelt att förklara med otroligt svårt att bemästra för du måste inte bara kunna exakt vad du ska kunna och göra vad du måste göra. Men du måste även låta bli att ge sken av att du kan vinna denna omgången till den grad att du måste kunna spela ett spel för att bluffa dig till en position där ingen tror att du har en vinnande hand.

Poker är ett av världens mest spelade spel och omsätter otroliga pengar runt om i världen och du har säkert hört talas om legender som Phil Ivey och Gus Hansen och svenska Viktor Blom och många andra som spelar om belopp som får oss vanliga dödliga att undra om de tappat förståndet. De har precis som med golf lärt sig tekniker och tricks för att kunna vinna med sin hand men även då inte få kalla fötter vid stora pengar. Sedan har vi rika företagsledare och andra som gillar att spela ett parti med enorma pengar i potten och även då väldigt många pokerturneringar som går av stapeln lite här och var och pengarna i potten är snudd på samma summor som casino jackpottar som betalas i mångmiljonbelopp.

Poker har spelats under väldigt lång tid och på nätet har nu boomen klingat av lite men inte stannat av alls, det är en villfarelse för det spelas fortfarande väldigt mycket poker på nätet och du kan hitta många bra bord att sitta vid och lira ett parti eller två. Vi listar ju givetvis de spelbolag du behöver för att kunna spela ett parti och ha en trevlig stund samt att kanske kamma hem lite pengar för det finns det gott om i poker fortfarande.